Webinarer våren 2020

Webinarer våren 2020


Opptak fra tidligere webinarer finner du her

Mars

Onsdag 18. mars kl. 14.00


Spar tid med Office 365 i itslearning

Skoler og kommuner som har Office 365 har gode verktøy for produksjon av tekster, samskriving og deling. Legger man til planlegging, oppgaver i itslearning får man den perfekte løsningen. Dette webinaret viser deg hvordan dette gjøres!

Onsdag 25. mars kl. 14.00


Fagfornyelsen - elevens læring i sentrum!

Hvordan få elevene til å bli mer aktive, ansvarliggjorte deltakere i egen læringsprosess, ved å bruke verktøyene  medelevvurdering og egenvurdering inne i itslearning.

I de nye læreplanene er egenvurdering og det å reflektere over egen læringsprosess viktig for å utvikle kunnskap og varig forståelse av begreper, metoder og sammenhenger i fag og mellom fagområder.

April

Onsdag 15. april kl. 14.00


De beste planene er digitale

Vi gir deg tips hvordan du enkelt kan komme i gang med planleggingen. Fordelen med  planer er at elever når innholdet med ett klikk, og at du enkelt kan gjøre endringer. webinaret viser vi deg hvordan du kan opprette, redigere og dele planer!

Mai

Onsdag 13. mai kl. 14.00


Et univers av undervisningsideer ett tastetrykk unna

I dette webinaret vil du lære mer om hvordan du enkelt kan komme i gang med biblioteket til itslearning. Fordelene med  itslearning sitt bibliotek er at  lærere og pedagoger på en enkel måte kan bruke og dele ulike undervisningsopplegg og ressurser fra flere ulike leverandører, og ikke minst andre lærere.  Denne inspirerende idebanken hjelper lærere i en travel hverdag å spare både tid og krefter.