Webinarer

Webinarer høsten 2019


Lag pedagogisk spennende tester

Med testverktøyet i itslearning kan du enkelt lage spennende digitale tester til elevene dine. Dette webinaret viser deg mange muligheter som du kanskje ikke viste fra før av.


Tilpasset undervisning for elevene!

Elever lærer på ulike måter og i ulikt tempo. Noen elever lærer raskt, andre trenger mer tid til å øve. Med læringssti har du muligheten til å lage et undervisningsopplegg av ulike tekster, videoer eller oppgaver, som sikrer at elevene mestrer stoffet før de går videre. 


Få struktur og oversikt med digitale planer!

Vi gir deg tips hvordan du enkelt kan komme i gang med digital undervisningsplanlegging. Fordelen med digitale planer er at elever når innholdet med ett klikk, og at du enkelt kan gjøre endringer. webinaret viser vi deg hvordan du kan opprette, redigere og dele planer!


Spar tid med Office 365 i itslearning

Skoler og kommuner som har Office 365 har gode verktøy for produksjon av tekster, samskriving og deling. Kombinerer man dette med planlegging, oppgaver og vurdering i itslearning får man den perfekte løsningen.  Dette webinaret viser deg hvordan dette gjøres!


Ta vare på arkivverdige data

En av utfordringene med digitale verktøy er ofte mangel på mulighet til å arkivere viktige data. itslearning lanserer nå en arkivløsning som flytter data fra itslearning til ditt arkivsystem.